Tilbakemeldinger

Her er noen hjertelige tilbakemeldinger fra noen av mine fornøyde kunder.

Vi havnet i en livskrise og hadde behov for umiddelbar hjelp. Gjennom google fant vi heldigvis Ove, som ryddet plass til oss slik at vi fikk time samme dag. Han møtte oss med åpenhet, empati og omsorg, og vi følte at vi ble ivaretatt. Parterapi er ikke for pyser, det er vanskelig og utfordrende, men vi opplevde at Ove støttet begge to gjennom prosessen. Han er kunnskapsrik og har gitt oss mange gode verktøy underveis og ikke minst på veien videre.

Par 50+

 

Gikk til Ove Ramstrøm med håp om forandring og det innfridde over all forventning. Uansett hvilke ting en sliter med i ethvert parforhold er dette en super plass å begynne for å starte på "ny" eller å forsøke å forsone seg med ting en ikke klarer selv. Her lærer en masse om seg selv om en er villig til å åpne sinnet sitt og se hva som er ens eget og hvordan det preger dine nærmeste. Da kan en forvente seg en skikkelig oppvåkning

Par 40

 

Jeg vært så heldig å få oppleve parterapi hos Ove Ramstrøm og anbefaler han varmt. Oves behagelige vesen og gode natur legger seg rundt oss som par. For hos Ove er det aldri tvil om at det er paret som får terapi. Han er dyktig og dreven i det å manøvrere oss trygt i et farvann som er vanskelig, for det er floker i relasjonen vår som har ført oss til terapeuten. Det er en lettelse å merke at vi får hjelp og at effekten av terapien har vart nå i flere år etter vi gikk hos han. Vi fikk opplevelsen av å ha klart det sammen, men vel vitende om at katalysatoren het Ove Ramstrøm.

Par 40+

Ove har hjulpet meg gjennom mange problemsituasjoner både privat og jobbmessig. Ove har en egen evne til å sette ting i perspektiv og hjelpe til å få problemene til å virke løsbare. De viktigste jeg har lært av Ove er å bli ferdig med det som skaper energilekkasjer. Jobbe først så hvile - Ikke hvile seg til energi for å jobbe, det funker ikke for meg..

Mann 40

«Når jeg har følt meg mentalt og følelsesmessig på den dypeste avgrunn, løfter du meg opp og hjelper meg til å finne livsglede - og det blir godt å være meg igjen.» Man blir møtt med ekte omsorg når man går inn døren hos Ove Ramstrøm. Det kjennes ut som om han har et genuint ønske å hjelpe meg til å komme meg ut av de vonde tankene, og verdsette meg selv som den jeg er. Han har hjulpet meg ved flere anledninger, i forskjellige situasjoner og traumer. Hans terapi er alfa omega for at jeg lever i dag, og er den jeg er.

Kvinne 48

Vi møtte en behagelig, upartisk og løsningsorientert parterapeut som ga oss ulike typer verktøy vi kunne ta i bruk i våre kommuniasjonsutfordringer. Det er med glede å kunne si vi er samboere som ser for oss en lys fremtid sammen.

Par 25+

Jeg opplevde raskt å få en trygghet i mine timer med deg. Dette gjorde at det var lett å åpne seg og tørre å være helt ærlig, både ovenfor deg og ovenfor meg selv. Du stiller meg slike spørsmål som får meg til å tenke og se problemstillinger på en annen måte, samt du har gode forklaringer på hvorfor jeg opplever det som utfordrende å håndtere det. Jeg opplever at du har god faglig tyngde og erfaring. Jeg har lært enormt mye i den tiden jeg har gått til deg. Lært om hvordan jeg fungerer og etter hvert også nå lært meg å ikke bare tenke mer riktig men også klare å utføre handling. Med din hjelp har jeg lært at det er jeg som sitter med svar på mine spørsmål, noe som gir meg trygghet og mestringsfølelse av å selv klare å håndtere utfordringer i livet mitt. Men kanskje noe av det viktigste jeg har lært, er at det er ikke noe feil med meg. Jeg er ikke alene om å tenke som jeg gjør og ha de behovene som jeg har, og at det i tillegg er normalt å være som jeg er.

Kvinne 34

Det var trygt og godt å komme til Ove. Jeg følte meg velkommen med alt mitt i en periode det var vanskelig å tåle meg selv. Jeg opplevde å bli sett og møtt med respekt, profesjonalitet, nysgjerrighet og varme. Jeg anbefaler Ove på det varmeste.

Kvinne 42

Jeg ble møtt med full forståelse gjennom en meget vanskelig fase i livet mitt. Jeg hadde stort behov for å bli hørt, og det fikk jeg. Spesielt i løpet av de første samtalene var det kun meg som snakket og det hadde jeg behov for. Etter hvert fikk jeg et nytt perspektiv og så vanskelighetene mine via et mye mer realistisk syn, gjennom gode samtaler med Ove, og basert på de gode spørsmålene han stilte. Det har vært stor glede for meg hver eneste gang jeg hadde time, for da kunne jeg snakke ut om de vanskelige detaljene som jeg slet med. Svært tålmodig, dyktig, og med gode evner til å vise forståelse for det vonde, og samtidig realitetsorientere og få fokuset mitt rettet på realiteten. Jeg er veldig takknemlig, og har i stor grad klart å legge fortiden bak meg.

Kvinne 50

Ove møtte oss med empati, forståelse og varme i en krevende situasjon.

Par 35+

Jeg opplevde det å ha samtaler med deg som noe som gav meg svar på en følelse jeg hadde. Det var betryggende og veldig godt å få snakket ut og bli lyttet til. Enkelt var det å snakke med deg, jeg klarte å være helt ærlig, noe jeg har slitt med å være med venner. Etter samtalene med deg har jeg fått det mye bedre, jeg føler meg mer reflektert og har lettere for å snakke ærlig med venner/kjæreste. Dette er noe som venner/kjæreste også har bemerket. Når det gjelder aggresjonsutfordringene mine så er det også blitt mye bedre etter samtalene. Jeg fikk innsikt i hvor utfordringene muligens kom fra og du lærte meg å bevisstgjøre aggresjonen.

Mann 32

Lurer du på noe?
Ring meg gjerne for en uforpliktende samtale.
9151 3319
Du kan også sende en SMS med navn, så ringer jeg deg.

Ego Network as

Ove Ramstrøm

Høleberggaten 13, 1.etasje

4006 Stavanger

ove@egonet.no

 

Tel: 9151 3319

Online timebestilling.
Trykk på knappen:
  • Svart Facebook Ikon
Kontakt meg