Det vi ikke legger bak oss ligger mellom oss!

En fortvilet mann tok kontakt og sa at han var på vei ut av forholdet, men han ville gi henne en sjanse til. Han var overbevist om at hun var årsaken til at forholdet ikke fungerte. Han sa: jeg føler ikke noe for henne lenger.

Terapien ble veldig annerledes enn de begge hadde tenkt. Han var oppgitt over at hun til stadighet avviste ham. Han ble hissig og påpekte mangler. Hun tenkte at han ikke brydde seg og søkte oppmerksomhet andre steder. Hun tenkte at hun var feil og trakk seg unna.

Det vi ikke legger bak oss ligger mellom oss!

Sårede følelser var konflikten som ble bearbeidet før paret kunne begynne en konstruktiv dialog. Ofte er det liten bevissthet om egne konflikter og hva en konflikt er.

Når konflikten ble avsluttet gikk det an å være uenige uten at det gjorde vondt og arbeidet med å utvikle gode måter å kommunisere på kunne begynne.

Paret begynte å lytte til hverandre. De la egne tolkninger til side og hørte hva som ble sagt. De hadde et felles mål for parforholdet, men hadde ikke evnet å snakke om det uten å bli emosjonelt styrte.

Selv om paret var forundret over hvor lite som skulle til for å komme på det sporet de ønsket å være på sammen, erkjente de at det har krevd oppmerksomhet fra begge for å holde seg på sporet. De har utviklet en trygghet til å kommunisere om sårbare ting underveis.

28 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

DU SER MEG IKKE!

Forventningen om å bli sett i parforholdet er ofte en kime til konflikt. Hun: "Du ser meg ikke!" Han: "For noe sludder, du snakker som om jeg er blind!" Hun: "Den tanken har slått meg.." Bak disse kar

Best føre var!

Å gå i parsamtaler når dere har det bra sammen kan ha mye for seg. Dere kan lære å snakke sammen på en måte som gjør dere rustet til å tåle dagene det stormer rundt dere. Kanskje opplever du en uba

Lurer du på noe?
Ring meg gjerne for en uforpliktende samtale.
9151 3319
Du kan også sende en SMS med navn, så ringer jeg deg.

Ego Network as

Ove Ramstrøm

Høleberggaten 13, 1.etasje

4006 Stavanger

ove@egonet.no

 

Tel: 9151 3319

Online timebestilling.
Trykk på knappen:
  • Svart Facebook Ikon
Kontakt meg