Best føre var!

Å gå i parsamtaler når dere har det bra sammen kan ha mye for seg. Dere kan lære å snakke sammen på en måte som gjør dere rustet til å tåle dagene det stormer rundt dere.

Kanskje opplever du en ubalanse i parforholdet. Noe er ikke helt som du forventer og det er vanskelig å snakke med partneren om det. Alternativt partneren skjønner ikke helt hva du snakker om. Problemet kan være lite eller stort og ofte gjentagende.


Av og til har en av partene gitt opp, tror alt er prøvd og paret har begynt å drifte fra hverandre.  Dersom begge ønsker endring trenger det ikke være for sent. 


Par kommer til samtale etter at de har vært sammen noen måneder. Ofte for å være i forkant og for å jobbe preventivt. Andre kommer etter at familiesituasjonen har endret seg. Ungene har flyttet ut, sykdom, dødsfall, uttroskap, arbeidsledighet osv. 

Siste innlegg

Se alle

DU SER MEG IKKE!

Forventningen om å bli sett i parforholdet er ofte en kime til konflikt. Hun: "Du ser meg ikke!" Han: "For noe sludder, du snakker som om jeg er blind!" Hun: "Den tanken har slått meg.." Bak disse kar

Online timebestilling.
Trykk på knappen:

Ego Network as

Ove Ramstrøm

Høleberggaten 13, 1.etasje

4006 Stavanger

ove@egonet.no

 

Tel: 9151 3319

  • Svart Facebook Ikon
Kontakt meg