Det finnes mange myter om samlivskurs. Mange forventer at deltakerne må eksponere seg i gruppa og sitter i ring og masserer hverandre. Andre ser for seg tårer, betroelser om sex og kleint føleri. Dette skjer ikke på våre kurs!

 

 

PREP samlivskurs er et pedagogisk opplegg som tilbyr praktiske redskaper, basert på kunnskap om hva som fremmer og hemmer utvikling av gode og trygge relasjoner.

 

Innholdet på et PREP samlivskurs er variert. Dere får en faglig innføring i noen sentrale samlivstema, gjerne belyst med illustrasjoner, film- eller musikkinnslag. Det blir tid og rom for å snakke sammen som par. Dere får opplæring og tid til å trene på å snakke sammen på en trygg måte – ved hjelp av den såkalte «tale-lytteteknikken».  Det er ikke lagt opp til at deltakerne skal dele ting fra sitt privatliv med andre enn sin egen partner. Programmet på kurs er tett, men det legges også opp til at dere med dette skal få et hyggelig avbrekk i hverdagen. Det blir i tillegg gode måltider i hyggelige omgivelser – og tid for bare dere to.

Kirsten og Ove arrangerer PREP-kurs for par som ønsker å forebygge og ta vare på parforholdet sitt. Dette er ikke parterapi eller ment for par som har store problemer, men som en måte å lære å kommunisere og bli bedre kjent med hverandre som par. Det vil være fokus på å se parforholdet som et langvarig prosjekt.  Kurset passer for par i alle aldre.

Lurer du på noe?
Ring meg gjerne for en uforpliktende samtale.
9151 3319
Du kan også sende en SMS med navn, så ringer jeg deg.

Ego Network as

Ove Ramstrøm

Høleberggaten 13, 1.etasje

4006 Stavanger

ove@egonet.no

 

Tel: 9151 3319

Online timebestilling.
Trykk på knappen:
  • Svart Facebook Ikon
Kontakt meg